Det er nå klart at flere elever i videregående skole i Vest-Agder vil motta støtte fra LOS-fondet i april. Det dreier seg og musikkutøvende elever fra Vågsbygd videregående skole i Kristiansand og idrettselever fra Sirdal videregående skole på Tonstad. Elevene fra Vågsbygd videregående skole har dannet jazzkvartetten Vandt Kande som har gjort seg bemerket i flere sammenhenger. Elevene fra Sirdal skal i denne måneden arrangere historiens første sykkeløp på Tonstad.

Jazzkvartetten Vandt Kande består av fire 17-åringer fra Flekkefjord, Lindesnes og Kristiansand som har funnet sammen på musikklinjen ved Vågsbygd videregående skole. Guttene får nå støtte 20.000 kroner i støtte til høyttalere, mikrofoner og annet konsertutstyr – i tillegg til et studioprosjekt.

Flere elever ved Sirdal videregående skole står bak sykkelrittet Tour de Sirdal i slutten av april.Tour de Sirdal- logo Rittet er åpent for hele lokalbefolkningen. Med støtte fra LOS Fondet kan elevene kjøpe inn ledertrøyer og premier til barn som deltar. LOS-fondet bidrar med 5000 kroner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. april 2008 | Skriv ut siden