Ord som modig og visjonær kom tidlig til juryformann Per Rune Eknes, da han delte ut Skoleforums aller første pris. -Mandal videregående skole har aldri vært redd for å ta i bruk digitale verktøy i skolehverdagen. De har også vært en frontskole for gjennomføring av digital eksamen. Juryen har også lagt vekt på skolens evne til å dra jenter inn i realfagene. Kanskje henger det litt sammen med at Mandal videregående skole har kvinnelig rektor? mer enn antydet Eknes.
Skoleforums prisutdelingIngen over, ingen ved siden. Mandal videregående skole ble kåret til årets skole av juryen i Skoleforum. Fra v, avdelingsleder Rune K. Waren, assisterende rektor Arne Tobiassen og juryformann Per Rune Eknes i Skoleforum.

av admin, publisert 25. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer