Ord som modig og visjonær kom tidlig til juryformann Per Rune Eknes, da han delte ut Skoleforums aller første pris. -Mandal videregående skole har aldri vært redd for å ta i bruk digitale verktøy i skolehverdagen. De har også vært en frontskole for gjennomføring av digital eksamen. Juryen har også lagt vekt på skolens evne til å dra jenter inn i realfagene. Kanskje henger det litt sammen med at Mandal videregående skole har kvinnelig rektor? mer enn antydet Eknes.
Skoleforums prisutdelingIngen over, ingen ved siden. Mandal videregående skole ble kåret til årets skole av juryen i Skoleforum. Fra v, avdelingsleder Rune K. Waren, assisterende rektor Arne Tobiassen og juryformann Per Rune Eknes i Skoleforum.

av admin, publisert 25. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer