Elevgruppen på Sirdal videregående skole som arrangerte tidenes første sykkelritthelg i Sirdal i helgen har i følge mediene oppnådd knallsuksess. ”Sykkelritt-arrangør-debutant-elevane ved Sirdal videregående skole samla Sirdal til eitt sykkelrike den siste helga i Ibsen-månaden. Gratulerer! Det var storarta det desse Sirdal videregående skole-elevane fekk til. Utruleg bra, var gjennomgangsmelodien til tilskodarane. Få, om ingen, klikk hjå arrangørdebutantane. Det må kunne føre til toppkarakter for prosjektoppgåva, skriver avisen Sirdølen.

Sirdølen skriver at det aldri har skjedd før, at så mange folk i alle aldre har tatt sykkel fatt i Sirdal. Og aldri før har så mange barn trimmet samtidig på to hjul. Totalt deltok 215 personer i "Tour de Sirdal". 57 på temporittet fredag, 60 på fellesstarten, 38 mosjonister og 60 i barnsykkelløpet på lørdag.

”At arrangørdebutantar kan påta seg og gjennomføre eit arrangement på ein slik måte, tyder på at det finns mange spirar ved Sirdal videregående skole innan administrasjon og leiing, skriver avisen.

av admin, publisert 28. april 2008 | Skriv ut siden