Vest-Agder eldreråd fulgte i dag opp et forslag fra rådets representant Vidar Kleppe fra Demokratene om at Vest-Agder fylkeskommune snarest bør få i gang en døgnåpen TT-ordning. TT-ordningen - Transporttjenesten for funksjonshemmede i Vest-Agder - er et tilbud til godkjente brukere som ikke er i stand til å benytte buss som transportmiddel. Tilbudet skal gi godkjente brukere en mulighet til å delta i aktiviteter i nærmiljøet som den øvrige befolkningen. Bakgrunnen for at Kleppe tok opp saken er blant annet et initiativ fra Farsund eldreråd knyttet til en påbegynt seniorpolitisk plan.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer