Vest-Agder eldreråd fulgte i dag opp et forslag fra rådets representant Vidar Kleppe fra Demokratene om at Vest-Agder fylkeskommune snarest bør få i gang en døgnåpen TT-ordning. TT-ordningen - Transporttjenesten for funksjonshemmede i Vest-Agder - er et tilbud til godkjente brukere som ikke er i stand til å benytte buss som transportmiddel. Tilbudet skal gi godkjente brukere en mulighet til å delta i aktiviteter i nærmiljøet som den øvrige befolkningen. Bakgrunnen for at Kleppe tok opp saken er blant annet et initiativ fra Farsund eldreråd knyttet til en påbegynt seniorpolitisk plan.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. april 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer