KS har lagt ut en samleoversikt over forhandlingssammenslutningenes uttak ved en eventuell streik. Den viser at fylkeskommuner, kommuner og offentlige bedrifter vil bli berørt dersom det blir streik fra 23. mai. Ingen ansatte i Vest-Agder fylkeskommune er tatt ut. Samlet sett er det i Vest-Agder varslet uttak av 482 ansatte i kommunal sektor. Kommunene: Kristiansand, Lyngdal og Hægebostad får ansatte som tas ut om det ikke blir forhandlingsenighet i løpet av de kommende dagene.

For Vest-Agder er følgende tatt ut av Fagforbundet:

Kristiansand 422

Lyngdal 19

Hægebostad 12

Kristiansand park. KF 18

Kristiansand bolig KF 9

Renovasjonsselskapet Kr.reg. 2

Det ble brudd i de sentrale forhandlingene mellom KS og arbeidstakerorganisasjonene 29. april. Riksmeklingsmannen skal prøve å få partene til å bli enige innen midnatt natt til 23. mai. Hvis han ikke lykkes, blir det streik.

Over 11 500 arbeidstakere i landet vil gå ut i streik i kommunesektoren fra 23. mai dersom mekling ikke fører fram.

av admin, publisert 19. mai 2008 | Skriv ut siden