Vest-Agder fylkeseldreråd inviterer til årets vårkonferanse. Konferansen holdes i Fylkeshuset i Kristiansand 22. mai i møterom ”Haven”. Leder av konferansen vil være fylkeseldrerådsleder Niels-Otto Hægeland (bildet). På dagsorden står blant annet en sekvens hvor Astri Myhrvang fra Statens eldreråd gjennomgår eldrerådene og deres arbeid. Leder av Kristiansand eldreråd Tor Mathisen og medlem av Vest-Agder eldreråd Paul Otto Johnsen tar for seg seniorpolitikk. Pasientombud Gunhild Solberg presenterer pasientombudsordningen.

For ytterligere informasjon og påmelding se her.

av admin, publisert 9. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer