Vest-Agder fylkeseldreråd inviterer til årets vårkonferanse. Konferansen holdes i Fylkeshuset i Kristiansand 22. mai i møterom ”Haven”. Leder av konferansen vil være fylkeseldrerådsleder Niels-Otto Hægeland (bildet). På dagsorden står blant annet en sekvens hvor Astri Myhrvang fra Statens eldreråd gjennomgår eldrerådene og deres arbeid. Leder av Kristiansand eldreråd Tor Mathisen og medlem av Vest-Agder eldreråd Paul Otto Johnsen tar for seg seniorpolitikk. Pasientombud Gunhild Solberg presenterer pasientombudsordningen.

For ytterligere informasjon og påmelding se her.

av admin, publisert 9. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer