Ferske oversikter viser at språkfagene sliter med lave søkertall fra elever i videregående opplæring. Det kan fastslås at fransk, tysk, spansk og andre fremmedspråk utenom engelsk ikke frister elevene. I følge et oppslag i Aftenposten viser de foreløpige søkertallene til videregående opplæring ingen økt interesse for språkfag blant elevene som velger studiespesialisering -tidligere kalt allmennfag. Bare internasjonal engelsk har en svak økning.

av admin, publisert 6. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer