-Arly Hauge har takket ja til stillingen som utdanningssjef  i Vest-Agder fylkeskommune, forteller fylkesrådmann Tine Sundtoft. Hauge kommer fra stillingen som rektor ved Kristiansand Voksenopplæringssenter. - Det er en utrolig tillitserklæring sier Arly Hauge selv. - Jeg er ganske ydmyk i forhold til det å skulle lede så mange med så høy kompetanse som det er i fylkeskommunen. Det er en spennende jobb jeg går til, med store målsetninger for opplæring i Vest-Agder.

Arly Hauge har også tidligere arbeidet med utdanning i Vest-Agder fylkeskommune. Bl.a som seksjonsleder og rådgiver. - Jeg tenker at jeg går til en helt ny og viktig stilling og ikke tilbake til noe. Men det betyr at jeg vet mye om hvordan det jobbes og kan bygge på den store kompetansen som fins ved utdanningsavdelingen i fylkeskommunen. Etter planen tiltrer Hauge som fylkesutdanningssjef i løpet av august. 
Stillingen som utdanningssjef i Vest-Agder fylkeskommune ble ledig etter at Eva Bergh gikk ut av stillingen for å bli rektor på den sammenslåtte storskolen Kristiansand katedralskole Gimle. Kjellbjørg Auestad er for tiden konstituert i stillingen. Det var fire søkere til stillingen.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. mai 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer