I talen trakk Birkenes fram Peersens store kunnskapsnivå om det politiske saksfelt, samt den gode service som politikerne alltid har blitt møtt med i kontakten med politisk sekretariat. Han trakk også fram Peersens kompetanse og engasjement for valgarbeid. Gjennom Peersens arbeid innenfor feltet har Vest-Agder fylkeskommune fått ry på nasjonalt plan. Også på den internasjonale arena har Peersen bidratt gjennom flere oppdrag som valgobservatør for OSSE under valg på Balkan.

Peersen sa i sin tale at han hadde hatt 32 gode år i fylkeskommunen med spennende arbeidsoppgaver og gode kolleger. Det nære samarbeidet han hadde hatt med de forskjellige fylkesordførere var en del av jobben som hadde satt spesielt pris på. At det kun var fem steinkast fra bolig til jobb hadde heller ikke vært noen ulempe.

av admin, publisert 20. juni 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer