Sigbjørn Molvik, gruppeleder for SV i Telemark, betegner det, i et innlegg i avisen Varden, som svært alvorlig når sykehustilbudet - et helt grunnleggende element i folks trygghet for liv og helse - er i ferd med å miste all tillit i befolkningen. -Nå ser vi at den ene politikeren og det ene partiet etter det andre begynner å ta til orde for at noe er grunnleggende galt med sykehusreformen. Det gjelder også partier og politikere som i sin tid var glødende for den samme reformen. Erkjennelsen av at vi må gjøre noen grunnleggende endringer kommer seint, men den kommer forhåpentligvis godt, skriver han og utrykker at han vil ta fatt i det som kanskje er den aller største svakheten ved sykehusreformen. Den er grunnleggende udemokratisk.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. juni 2008 | Skriv ut siden