Søndag 6, juli klokken 13.00 stopper årets museumsstafett på Sveindal museum i Audnedal. Denne søndagen er det tekstil som er temaet for interesserte. Det vil bli demonstrasjon av ulike handarbeidsteknikker som karding, spinning, strikking, veving, prydsøm og i tillegg utstiling av handarbeidsprodukter. Det bli også mulig å se den nyrestaurerte uthusbygningen på naboeiendommen. Besøkende kan delta på natutsti og få med en rotur på elva. På Sveindal bedehus blir det musikalske innslag og matsalg.

Museumsstafetten arrangeres i år for ellevte gang. Den er et samarbeid mellom museene i Agder-fylkene. Målet er å gi publikum anledning til å bli kjent med landsdelens historie gjennomKanonmuseum illustrasjonsbilde museumsbesøk, foredrag og aktiviteter. Det er fri entre til museumsstafetten.

Den 17. august vil stafettpinnen nå frem til Eydehavn Museet hvor temaet er: ”Med Saint-Gobain inn i en ny tid på Eydehavn. Søndag 7. september kommer turen til Kristiansand Kanonmuseum hvor verdens største kanon kan beskues.. Dagens tema lyder: ”Kanonbra på Møvig!”

av admin, publisert 2. juli 2008 | Skriv ut siden