17. august, kl. 12-16, på Vest-Agder-museet Kristiansand, med blant annet demonstrasjon av gammelt håndtverk, aktiviteter, underholdning. Det blir besøk av et brudefølge fra Setesdal, med spelemenn og dansere. Det blir innkjøring av høy, skoing av hest, snekkerverksted og ullverksted for barn, knipling, barneteater, rosemaling, gjøgling, sveiping av trekar og mye mer.

Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø gikk onsdag inn for at fylkeskommunen skal bevilge 500 000 kroner til innholdsutvikling i besøkssenteret som nå er under oppbygging i Tingparken i Hægeland. Fylkeskonservatoren vil få ansvaret for produksjon og faglig oppfølging. Tingparken har ingen fagstillinger innen kulturhistorie og arkeologi, og har heller ikke avsatt nok penger til utstillingsformål. Produksjon av utstillinger krever tid, fagkompetanse og økonomiske ressurser. En tilsvarende sum ble bevilget til den arkeologiske utstillingen i formidlingsbygget på Nordberg fort på Lista som ble åpnet tidligere i år.

av Macdonald, Cheryl, publisert 13. august 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer