17. august, kl. 12-16, på Vest-Agder-museet Kristiansand, med blant annet demonstrasjon av gammelt håndtverk, aktiviteter, underholdning. Det blir besøk av et brudefølge fra Setesdal, med spelemenn og dansere. Det blir innkjøring av høy, skoing av hest, snekkerverksted og ullverksted for barn, knipling, barneteater, rosemaling, gjøgling, sveiping av trekar og mye mer.

Hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø gikk onsdag inn for at fylkeskommunen skal bevilge 500 000 kroner til innholdsutvikling i besøkssenteret som nå er under oppbygging i Tingparken i Hægeland. Fylkeskonservatoren vil få ansvaret for produksjon og faglig oppfølging. Tingparken har ingen fagstillinger innen kulturhistorie og arkeologi, og har heller ikke avsatt nok penger til utstillingsformål. Produksjon av utstillinger krever tid, fagkompetanse og økonomiske ressurser. En tilsvarende sum ble bevilget til den arkeologiske utstillingen i formidlingsbygget på Nordberg fort på Lista som ble åpnet tidligere i år.

av Macdonald, Cheryl, publisert 13. august 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer