"Nye energiformer - miljøvennlig energi" er temaet for årets Forskningsdager. Datoene for årets festival er 19-28 september og arrangeres for 14. gang. Festivalen er et landsdekkende opplegg som alle landets universiteter og høgskoler deltar i. Nytt av året er det at også videregående skoler er invitert til å delta.

Forskningskampanjen i år fokuserer på solenergi og skoler oppfordres til å bli med og undersøker hvor mye nettstrøm som kunne vært spart med solcellepanel på skoletaket. Kanpanjen går i uke 39, fra 22-29. september. mange skoler har allerede meldrt seg på, men fortsatt kan skoler melde seg på http://forskningskampanjen.no.
For mer informasjon om Forskningsdagene sjekk www.forskningsdagene.no og se hva som skjer på Agder.

av Macdonald, Cheryl, publisert 31. juli 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer