"Nye energiformer - miljøvennlig energi" er temaet for årets Forskningsdager. Datoene for årets festival er 19-28 september og arrangeres for 14. gang. Festivalen er et landsdekkende opplegg som alle landets universiteter og høgskoler deltar i. Nytt av året er det at også videregående skoler er invitert til å delta.

Forskningskampanjen i år fokuserer på solenergi og skoler oppfordres til å bli med og undersøker hvor mye nettstrøm som kunne vært spart med solcellepanel på skoletaket. Kanpanjen går i uke 39, fra 22-29. september. mange skoler har allerede meldrt seg på, men fortsatt kan skoler melde seg på http://forskningskampanjen.no.
For mer informasjon om Forskningsdagene sjekk www.forskningsdagene.no og se hva som skjer på Agder.

av Macdonald, Cheryl, publisert 31. juli 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer