Vaktmestrene på skolen sikret seg vinduer og dører da gamle Tangen videregående skole ble revet. Dermed var det mulig å utvide kantina uten at det kostet for mye. De viste også stor oppfinnsomt og gjorde et kupp da de sikret seg utemøblene fra nedlagte Philias Fogg. Terrassen

Thorkild Haus
Thorkild Haus
ble innviet med grillfest første planleggingsdag.

-Å pusse opp kantinen er noe som har stått på ønskelisten i mange år. Da skolen ble bygd var den beregnet for 260 elever. I dag har skolen 550 elever, sier en tilfreds rektor Thorkild Haus. Han ser det også som positivt for skolen og miljøet at det ble brukt materiell fra gamle Tangen videregående skole. For eksempel dørene var bare rundt fem år gamle og like flotte som nye.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. september 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer