Vaktmestrene på skolen sikret seg vinduer og dører da gamle Tangen videregående skole ble revet. Dermed var det mulig å utvide kantina uten at det kostet for mye. De viste også stor oppfinnsomt og gjorde et kupp da de sikret seg utemøblene fra nedlagte Philias Fogg. Terrassen

Thorkild Haus
Thorkild Haus
ble innviet med grillfest første planleggingsdag.

-Å pusse opp kantinen er noe som har stått på ønskelisten i mange år. Da skolen ble bygd var den beregnet for 260 elever. I dag har skolen 550 elever, sier en tilfreds rektor Thorkild Haus. Han ser det også som positivt for skolen og miljøet at det ble brukt materiell fra gamle Tangen videregående skole. For eksempel dørene var bare rundt fem år gamle og like flotte som nye.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. september 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer