Blomsterelskere bør merke seg tidspunktet søndag 10. august. Om en møter opp på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage på Gimle i Kristiansand vil en kunne oppleve en prakt av roser og fuchsiaer som det ikke bare er en fryd å beskue, men også en nærmest berusende opplevelse å kjenne duftene av. Det er Sørlandets fuchsiavenner og Agder Roseforum som er drivkreftene bak dette årvisse arrangementet som har vist seg å være veldig populært. Portene åpnes klokken 12.

Publikum vil kunne oppleve utstilling av et stort mangfold av fuchsia og bedømmelse av de mangeBygninger på Agder Naturmuseum og Botaniske Hage vakre eksemplarene. Samtidig blir det utstilling av pelargonia-planter, med kåring av publikums favoritt. En får også med seg informasjon om formering, beskjæring og overvintring.

Det vil bli avholdt rosekonkurranse hvor publikum stemmer på sin favoritt i tre klasser:
"Stilkrose på gren", "Klaserose på gren" og "Åpen klasse".

De som måtte ønske det kan få kjøpt planter og blomster. Noen kan også hente med seg premier gjennom lotteriet som vil bli foretatt. Kafeteriautsalg vil være åpent.

av admin, publisert 8. august 2008 | Skriv ut siden