Vidar Kleppe fra Vest-Agder er nominert som Demokratenes toppkandidat til stortingsvalget om vel et år. Det ble klart på et nominasjonsmøte mandag. I første omgang er bare topplassen besatt av partiet. I begynnelsen av neste år skal det holdes nytt nominasjonsmøte for å utpeke resten av kandidatene på listen. Kleppe er fylkestingsrepresentant for Demokratene som har en representant i fylkestinget. Han leder fylkeskommunens kontrollutvalg og er representant i Vest-Agder fylkeseldreråd.

Vidar Kleppe har vært stortingsrepresentant tidligere, da for Fremskrittspartiet. Han har også bak seg flere år som kommunepolitiker i Kristiansand. Han er nå også representant i Kristiansand bystyre.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. august 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer