Vidar Kleppe fra Vest-Agder er nominert som Demokratenes toppkandidat til stortingsvalget om vel et år. Det ble klart på et nominasjonsmøte mandag. I første omgang er bare topplassen besatt av partiet. I begynnelsen av neste år skal det holdes nytt nominasjonsmøte for å utpeke resten av kandidatene på listen. Kleppe er fylkestingsrepresentant for Demokratene som har en representant i fylkestinget. Han leder fylkeskommunens kontrollutvalg og er representant i Vest-Agder fylkeseldreråd.

Vidar Kleppe har vært stortingsrepresentant tidligere, da for Fremskrittspartiet. Han har også bak seg flere år som kommunepolitiker i Kristiansand. Han er nå også representant i Kristiansand bystyre.

av Torkelsen, Jan H., publisert 15. august 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer