- Det er fabelaktig at det blant de 8 olympierne fra Vest-Agder er tre som har tatt gull og en som har tatt sølv, det sier en stolt og glad fylkesordfører i Vest-Agder, Thore Westermoen. Han har med spenning fulgt utøverne fra Vest-Agder.

- Andreas Torkildsen er en fantastisk konkurransemann, sier Westermoen, men også de andre utøverne har gitt grunn til å være stolt over å være fra Vest-Agder. Spenning og underholdning har de også gitt oss. Det skal bli gøy å følge idrettskarrieren til alle utøverne videre.

- Alle har gjort en flott innsats, også de som ikke vant medalje. Jeg er veldig stolt av de alle sammen, fortsetter Westermoen som har sendt gratulasjonshilsen til de tre gullvinnerne. Samtidig takker han alle utøverne for innsatsen deres.

av admin, publisert 25. august 2008 | Skriv ut siden