-Fylkeskommunene bør overta mange av oppgavene fylkesmannen sitter på i dag. Fylkesmannen kan godt være et kontrollorgan. Men når det gjelder planlegging, regulering og utvikling innenfor landbruk og miljø, må vi få til et samspill mellom kommuner og fylke. Nå sitter fylkesmannen som konge på haugen, sier Gerd Eva Volden, leder i Fagforbundets Seksjon kontor og administrasjon til Fagbladet. Fagbladet er landets største fagblad og et nettsted for medlemmer i Fagforbundet, politikere, statlig og kommunal forvaltning, offentlige institusjoner og ansatte innen offentlig tjenesteyting og service.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. september 2008 | Skriv ut siden

CNC-maskineringsfaget
CNC-maskineringsfaget
Damefrisørfaget
Damefrisørfaget
Elektrikerfaget
Elektrikerfaget
Fagoperatørfaget, kjemisk teknisk industri
Fagoperatørfaget, kjemisk teknisk industri
Forskalingsfaget
Forskalingsfaget
Fotograffaget
Fotograffaget
Frisørfaget
Frisørfaget