Det nærmest krydde av elever og lærere i Dyreparken i Kristiansand torsdag da Ungt Entreprenørskap arrangerte kick-off for årets entreprenøraktiviteter. Over 1700 elever og lærere fra 21 videregående skoler i Vest- og Aust-Agder var til stede. Fra scenen i Kjuttaviga ble de informert om hvordan en starter og hva som må til for å drive en ungdomsbedrift. Et velspillende band fra Dahlske videregående skole i Grimstad sørget for musikk som passet for det unge publikummet.

I løpet av formiddagen løste elevene teoretiske og praktiske konkurranseoppgaver i grupper. Vinner av konkurransen ble gruppen Svenssons Disipler med gruppeleder Fredrik Svensson fra Mandal videregående skole. Gruppen mottok en premie på 5000 kroner. Elevene fikk i tillegg oppleve mating av rovdyr som løver, tigere og ulver.

Jan Ole Rypestøl
Jan Ole Rypestøl
Daglig leder i Ungt Entreprenørskap Agder Jan Ole Rypestøl opplyser at det er første gang det arrangeres et samlet kick-off på Agder. Tidligere har arrangementer av denne typen vært spredd til flere steder i de to fylkene.

-Jeg er veldig fornøyd med arrangementet. Dyreparken var en alle tiders arena. Dessverre var ikke værgudene helt i godlune. Allikevel tror jeg arrangementet var med på å gi elevene kunnskap om entreprenørskap og også pirre lysten til å komme i gang med ungdomsbedrifter, sier Rypestøl.
Kick-off for unggt entreprenørskap med over 1700 deltakereDet var stufullt på tribunen av elever og lærere fra 21 skoler.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. september 2008 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)