Fylkesordfører i Vest-Agder, Thore Westermoen ble skadet i en trafikkulykke på moped, søndag ettermiddag. Westermoen brukte hjelm. Han pådro seg ribbeinsbrudd og skade på en lunge. Han er under medisinsk behandling ved et lokalt sykehus.

- Hans tilstand er stabil og tilfredsstillende, opplyser Toril Runden, fylkesvaraordfører. – Når det først var en trafikkulykker er jeg lettet over at det ser ut til å ha godt så greit. Jeg håper han er raskt tilbake og vi ønsker han god bedring, sier Runden. Først om 48 timer vil det bli bestemt når og hvordan han skal reise hjem.

Fylkesordføreren vil bli sykemeldt en periode og i hans fravær vil fylkesvaraordfører Toril Runden fungere i hans sted.

Westermoen var på studiereise ved UiAs studiesenter på Lesbos, sammen med en rekke ordførere fra Agder, da ulykken inntraff.

av Macdonald, Cheryl, publisert 22. september 2008 | Skriv ut siden