-Sett i lys av dei alvorlege skyteepisodane i Finland det siste året er det viktig at vi på nasjonalt og lokalt nivå tenkjer gjennom korleis vi arbeider for å sikre ei god beredskap for kriser i utdanningssektoren. Fylkeskommunane har som eigarar av dei vidaregåande skulane ansvaret for ei stor gruppe elevar i Noreg. Fylkeskommunen kan som skuleeigar gjere mykje både for å førebyggje alvorlegetilfelle og for å handtere dei godt dersom alvorlege hendingar oppstår, skriver kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell i eit brev til landetrs fylkeskommunar.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer