Når tusenvis av bilder fra Agder digitaliseres er det for å øke tilgjengeligheten til fylkets bildeskatter. En gledelig bi-effekt er at flere av bildene også vil bli bevart fordi gjennomgangen av bilder vil avdekke dårlig oppbevaring av bilder.
Tirsdag 14 oktober kl. 18 i Byhallen i Kristiansand lanseres nettstedet offisielt av fylkesordfører Thore Westermoen. På programmet står også glimt fra basen/nettstedet, bildekåseri av Jan Henrik Munksgaard og Knut Lindseth og Rolf Steinar Bergli viser digital bildefortelling: "Min mormor fortalte".
Prosjektet er et samarbeid mellom Vest-Agder Fylkeskommune - Regionalavdelingen, Vest-Agder-museet, Statsarkivet i Kristiansand, Mandal Bibliotek, IKAVA, Kristiansand Folkebibliotek, Lyngdal Bibliotek, Sirdal Folkebibliotek, Lindesnes Bibliotek, Vennesla Bibliotek, Søgne Bibliotek, Bredalsholmen dokk- og fartøyvernsenter og Audnedal kommune.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden