Har din region eller ditt lokalsamfunn gjort noe enestående for næringslivet eller gründerne? Nå kan prosjektet vinne en europeisk pris. Har dere startet programmer for unge entreprenører, skoleelever eller minoriteter? Stimulert lokale bedrifter til å finne veien ut i det globale eller europeiske markedet? Investert i kompetanseprogrammer, kunnskapsoverføring eller spredt kunnskap om samfunnsansvar for næringslivet? Søk om prisen innen 27. oktober.

Innovasjon Norge er på jakt etter programmer, tiltak eller initiativer som er utviklet på lokalt ellerInnovasjon Norge-logo regionalt nivå, og som har fremmet den lokale økonomien, gjort det enklere drive bedrift eller stimulert entreprenørskapsaktiviteter og næringliv på andre måter.

De inviterer norske kommuner, fylkeskommuner, regioner, byer eller offentlig-private partnerskap til å fortelle oss om sine enestående entreprenørskapstiltak. De to beste norske tiltakene sendes videre til en europeisk finale. Representanter fra de to norske finaleprosjektene inviteres til å delta på den europeiske prisutdelingen i Praha den 13. mai 2009.

Les mer HER (pdf).

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. oktober 2008 | Skriv ut siden