Nå er brosjyrene med informasjon om tilbud innen den kulturelle skolesekken både for grunnskolen og den videregående skole klar. De som ønsker heftene kan henvnde seg til regionalavdelingen i fylkeskommunen på tlf. 38074500 eller på mail til postmottak@vaf.no.

Anne Tone Hageland- Vi har prøvd å gi et så variert tilbud som mulig innefor de rammer vi er gitt. Til flere av tilbudene er det knyttet kompetansegivende kurs for lærere, sier Anne Tone Hageland, fylkeskultursjef i Vest-Agder.

Tilbudet bære også preg av at 2008 markeres det at det er 200 år siden Henrik Wergeland ble født. I tillegg er 2008 det nasjonale Mangfoldsåret, et markeringsår for kulturelt mangfold. Også kulturelt er det et mangfoldigtilbud, med visuell kunst, musikk, scenekunst, dans, litteratur, film og natur- og kulturarv på programmet.

av admin, publisert 24. september 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer