I restauranten serveres det god tradisjonell hverdagskost hver torsdag. Daglig leder Ida Jåbek forteller at i tillegg til at folk kan komme og spise, tilbyr bedriften også catering og servitørtjenester.

Da elevbedriften før åpningen foretok en prøveåpning for pressen var kritikken fra blant annet medarbeiderne i Radio Kvinesdal overstrømmende. Maten ikke bare smakte godt. Måten den var dandert på var også meget appetittvekkende.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Eksamensforberedende Kurs  H 19
    av jto, 09.09.19

    Gratis eksamensforberedende kurs i høst

    Les mer
  • Skoledebatter
    av jto, 26.08.19

    Skoledebattene er i gang

    Les mer
  • Skolefrokost I Vennesla
    av jto, 21.08.19

    METTET 400

    Les mer