I restauranten serveres det god tradisjonell hverdagskost hver torsdag. Daglig leder Ida Jåbek forteller at i tillegg til at folk kan komme og spise, tilbyr bedriften også catering og servitørtjenester.

Da elevbedriften før åpningen foretok en prøveåpning for pressen var kritikken fra blant annet medarbeiderne i Radio Kvinesdal overstrømmende. Maten ikke bare smakte godt. Måten den var dandert på var også meget appetittvekkende.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. oktober 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

  • Ungt Entreprenørskap Logo
    av jto, 06.11.19

    Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

    Les mer
  • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
    av jto, 29.10.19

    Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

    Les mer
  • KKG Konferanse
    av jto, 29.10.19

    KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

    Les mer