Den unge sangerinnen begynte showet med en sprudlende fremføring av ”Tomorrow” fra musicalen ”Annie”. Etter øredøvende klappsalver fulgte Abba-låten ”I have a dream”. Mens hun deretter tok en velfortjent pustepause satte Oddbjørn Stakkeland tilhørerne tilbake til vinteren

Emilie Omland Grimstad synger for et trollbundet fylkesting
Emilie Omland Grimstad synger for et trollbundet fylkesting
1988 ved å spille en eminent pianofremføring av fanfaren fra åpningen av OL i Calgary. Hele konserten kuliminerte med en bedårende ny sangprestasjon av Emilie Omland Grimstad med sangen ” Somewhere over the rainbow” fra musicalen ”Wizard of Oz”.

Den unge sangerinnen har allerede opparbeidet seg et ry som svært talentfull, Dette bekreftet hun i meget stor grad under åpningsinnslagene. I følge informerte kilder har hun sunget siden hun var baby og hun har ambisjoner om å drive det videre med sang i årene som kommer. Hun ble for øvrig tildelt  stipend i kategorien "ferskt og nytt" på fylkesmønstringen i Ungdommens Kulturmønstring i 2008.

De har mye å glede seg til de som ikke har hørt henne hittil og de som har hørt henne kan med forventning om nye gode opplevelser se frem å møte den unge dyktige sangartisten igjen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. oktober 2008 | Skriv ut siden