Sirdal Nyskapingssenter skal gjennom prosjektet skape nye forutsetninger for etablering av et gründer- og næringsmiljø i Sirdal.
Prosjektkontoret er lokalisert til Fokusbygget på Tonstad, hver tirsdag fra 09.00 til 15.00. Kontoret vil være betjent av Laila Helleberg fra I-Huset AS. Det vil bli tilbudt gratis individuell rådgivning og rimelige kontorlokaler til dem som har en drøm om å starte sin egen virksomhet, eller bedrifter som ønsker å videreutvikle eksisterende virksomhet.

Som en del av prosjektet vil det bli foretatt en kartlegging av kompetansebehovet i eksisterende bedrifter, med sikte på å tilrettelegge nødvendig kurstilbud.

Det er foreløpig lagt opp til et forprosjekt med varighet frem til 30. juni 2009. Det vil i løpet av prosjektperioden også bli arrangert en idèkonkurranse for å få fram nye og spenstige forretningsidèer.

Det som ønsker nærmere kontakt kan henvende seg til: Laila Helleberg, 970 88 111 eller prosjektleder Atle Tjelflaat, 901 13 017.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. november 2008 | Skriv ut siden