I brevet skriver Skiskytterforbundet at rekrutteringen til idretten øker. Dersom forbundet skal ta vare på talentene må det tilrettelegges for å kombinere toppidrett og skiskyting med utdanning på offentlige videregående skoler gjennom nasjonal landslinjestatus.

Forbundet uttaler om Sirdal videregående

Sirdal videregående skole i vintermiljø
Sirdal videregående skole i vintermiljø
skole at skolen i dag tilrettelegger for både langrennsutøvere og skiskyttere på et høyt sportslig nivå. Skolen betegnes som en meget viktig samarbeidspartner for forbundet når det gjelder å tilrettelegge for skiskyttere som ønsker å kombinere toppidrett og utdanning.
Skiskytterforbundet ser det som et vesentlig poeng at at et offentlig skoletilbud med tilrettelegging for skiskyting på et høyt sportslig nivå sikrer alle, uansett økonomisk ståsted, mulighet til å kunne kombinere toppidrett og skiskyting med utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kompetansestrategi Motiv
  av jto, 11.12.19

  Mange involvert i å følge opp Kompetansestrategi Agder 2030

  Les mer
 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer