Jernbaneforum Sør skal nå ansette en prosjektleder for å forsterke og videreutvikle forumets arbeid. Forumet er et nettverkssamarbeid mellom de fem fylkeskommunene: Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Vestfold. Målet med forumet er å få forsert utbyggingen av en modere jernbane på strekningen Oslo - Stavanger, inkludert en sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Forumet har sterk politisk forankring i de fem fylkeskommunene.

Ansettelsen som prosjektleder vil ha en varighet på tre år fra oppstart. Prosjektlederen vil få kontorsted i den av de fem deltagende fylkeskommunene som den aktuelle kandidaten ønsker. Vedkommende fylkeskommune vil bli formell arbeidsgiver.

Les hele stillingsutlysningen her.
Nærmere informasjon om forumets arbeid finnes på www.jernbaneforum.no  

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stein Inge Dahn
  av jto, 14.03.19

  Vil til livs forurensningen som plastbrøytestikker medfører

  Les mer
 • Åpning Sikkerhetssenter Jon Georg Dale
  av jto, 12.03.19

  Ny sikkerhetshall ved Trafoen i Sørlandsparken åpnet av samferdselsministeren

  Les mer
 • Veiarbeid - Gravemaskin
  av jto, 11.03.19

  Driften av fylkesveiene ble i hovedsak gjennomført som planlagt i 2018

  Les mer