Jernbaneforum Sør skal nå ansette en prosjektleder for å forsterke og videreutvikle forumets arbeid. Forumet er et nettverkssamarbeid mellom de fem fylkeskommunene: Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Vestfold. Målet med forumet er å få forsert utbyggingen av en modere jernbane på strekningen Oslo - Stavanger, inkludert en sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Forumet har sterk politisk forankring i de fem fylkeskommunene.

Ansettelsen som prosjektleder vil ha en varighet på tre år fra oppstart. Prosjektlederen vil få kontorsted i den av de fem deltagende fylkeskommunene som den aktuelle kandidaten ønsker. Vedkommende fylkeskommune vil bli formell arbeidsgiver.

Les hele stillingsutlysningen her.
Nærmere informasjon om forumets arbeid finnes på www.jernbaneforum.no  

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 22.05.19

  Bompengeopplegget for E39 mellom Lyngdal og Ålgård behandles nå politisk

  Les mer