Jernbaneforum Sør skal nå ansette en prosjektleder for å forsterke og videreutvikle forumets arbeid. Forumet er et nettverkssamarbeid mellom de fem fylkeskommunene: Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Vestfold. Målet med forumet er å få forsert utbyggingen av en modere jernbane på strekningen Oslo - Stavanger, inkludert en sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Forumet har sterk politisk forankring i de fem fylkeskommunene.

Ansettelsen som prosjektleder vil ha en varighet på tre år fra oppstart. Prosjektlederen vil få kontorsted i den av de fem deltagende fylkeskommunene som den aktuelle kandidaten ønsker. Vedkommende fylkeskommune vil bli formell arbeidsgiver.

Les hele stillingsutlysningen her.
Nærmere informasjon om forumets arbeid finnes på www.jernbaneforum.no  

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer