Fylkesutvalget oppnevnte i dag Oddny Omdal (KrF) som Vest-Agder fylkeskommunes faste medlem i representantskapet i Tannhelsetjenestens Kompetansesenter Sør IKS. Som vararepresentant ble Jon Grindland (SP) oppnevnt. Fylkesutvalget går videre inn for at fylkestinget i desember skal godkjenne et forslag til selskapsavtale for det interkommunale selskapet. Sommeren 2005 ble det inngått avtale mellom Helse- og omsorgsdepartementet og Aust-Agder fylkeskommune om lokalisering av senteret til Arendal. Det skal dekke området til de fem fylkeskommunene: Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer