Fylkesutvalget oppnevnte i dag Oddny Omdal (KrF) som Vest-Agder fylkeskommunes faste medlem i representantskapet i Tannhelsetjenestens Kompetansesenter Sør IKS. Som vararepresentant ble Jon Grindland (SP) oppnevnt. Fylkesutvalget går videre inn for at fylkestinget i desember skal godkjenne et forslag til selskapsavtale for det interkommunale selskapet. Sommeren 2005 ble det inngått avtale mellom Helse- og omsorgsdepartementet og Aust-Agder fylkeskommune om lokalisering av senteret til Arendal. Det skal dekke området til de fem fylkeskommunene: Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer