Fylkesutvalget oppnevnte i dag Oddny Omdal (KrF) som Vest-Agder fylkeskommunes faste medlem i representantskapet i Tannhelsetjenestens Kompetansesenter Sør IKS. Som vararepresentant ble Jon Grindland (SP) oppnevnt. Fylkesutvalget går videre inn for at fylkestinget i desember skal godkjenne et forslag til selskapsavtale for det interkommunale selskapet. Sommeren 2005 ble det inngått avtale mellom Helse- og omsorgsdepartementet og Aust-Agder fylkeskommune om lokalisering av senteret til Arendal. Det skal dekke området til de fem fylkeskommunene: Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer