Det var mye erfaring og innsikt blant de mange som var samlet i Lyngdal kulturhus tidligere i uken for å diskutere ungdom og ulykker. Her fant en representanter for Trykk Trafikk, UP, Nullvisjonen, Si-i-fra aksjonen, bilsport og advokatstanden. Tre av deltakerne hadde opplevd ulykkesdøden tett inn på seg og personlig. Elisabeth og Else Britt Hansen som mistet en søster og datter i en ulykke for kort tid siden og Ronny Vesterhus som forårsaket en fatal ulykke for 14 år siden. Hovedbudskapet fra konferansen ble oppsummert i ordene: Tør å si fra!

av admin, publisert 26. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

  • Stein Inge Dahn
    av jto, 14.03.19

    Vil til livs forurensningen som plastbrøytestikker medfører

    Les mer
  • Åpning Sikkerhetssenter Jon Georg Dale
    av jto, 12.03.19

    Ny sikkerhetshall ved Trafoen i Sørlandsparken åpnet av samferdselsministeren

    Les mer
  • Veiarbeid - Gravemaskin
    av jto, 11.03.19

    Driften av fylkesveiene ble i hovedsak gjennomført som planlagt i 2018

    Les mer