Det var mye erfaring og innsikt blant de mange som var samlet i Lyngdal kulturhus tidligere i uken for å diskutere ungdom og ulykker. Her fant en representanter for Trykk Trafikk, UP, Nullvisjonen, Si-i-fra aksjonen, bilsport og advokatstanden. Tre av deltakerne hadde opplevd ulykkesdøden tett inn på seg og personlig. Elisabeth og Else Britt Hansen som mistet en søster og datter i en ulykke for kort tid siden og Ronny Vesterhus som forårsaket en fatal ulykke for 14 år siden. Hovedbudskapet fra konferansen ble oppsummert i ordene: Tør å si fra!

av admin, publisert 26. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 22.05.19

  Bompengeopplegget for E39 mellom Lyngdal og Ålgård behandles nå politisk

  Les mer