Det var mye erfaring og innsikt blant de mange som var samlet i Lyngdal kulturhus tidligere i uken for å diskutere ungdom og ulykker. Her fant en representanter for Trykk Trafikk, UP, Nullvisjonen, Si-i-fra aksjonen, bilsport og advokatstanden. Tre av deltakerne hadde opplevd ulykkesdøden tett inn på seg og personlig. Elisabeth og Else Britt Hansen som mistet en søster og datter i en ulykke for kort tid siden og Ronny Vesterhus som forårsaket en fatal ulykke for 14 år siden. Hovedbudskapet fra konferansen ble oppsummert i ordene: Tør å si fra!

av admin, publisert 26. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer