Etter forslag fra Norges Taxiforbund har Samferdselsdepartementet vedtatt at påbudet om bruk av bilbelte også skal gjelde taxiførere. Vedtaket gjelder fra 1. november. Taxiførere har hittil vært unntatt fra det generelle påbudet om bruk av bilbelte. Norges Taxiforbund mener at bruk av belte reduserer skadeomfanget, når ulykken først er ute. Taxi var i 2007 innblandet i 74 veitrafikkulykker med personskader. Det er halvparten av ulykkestallene fra 1990-tallet.

av admin, publisert 3. november 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 22.05.19

  Bompengeopplegget for E39 mellom Lyngdal og Ålgård behandles nå politisk

  Les mer