Fylkestinget fattet i tillegg beslutning om lokalisering av utdanningsprogram. Utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk skal ligge i Flekkefjord og Lyngdal. Utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon skal ligge i Flekkefjord og på Lista. Vg2 bilskade, lakk, karosseri og kjøretøy skal fortsatt ligge i Lyngdal. Utdanningsprogrammet studiespesialisering skal ligge på Eilert Sundt videregående skole og på Flekkefjord videregående skole. Utdanningsprogrammet musikk, dans, drama bør fortsatt ligge i Lyngdal. Vg2 helsearbeiderfag legges til Lyngdal og Kvinesdal.

I det videre arbeidet med iverksetting skal det nedsettes et prosjekt med styringsgruppe og flere arbeidsgrupper som ut fra klare mål i et mandat utarbeider løsninger for organisering av den sammenslåtte skolen.

av admin, publisert 17. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer