Fylkestinget fattet i tillegg beslutning om lokalisering av utdanningsprogram. Utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk skal ligge i Flekkefjord og Lyngdal. Utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon skal ligge i Flekkefjord og på Lista. Vg2 bilskade, lakk, karosseri og kjøretøy skal fortsatt ligge i Lyngdal. Utdanningsprogrammet studiespesialisering skal ligge på Eilert Sundt videregående skole og på Flekkefjord videregående skole. Utdanningsprogrammet musikk, dans, drama bør fortsatt ligge i Lyngdal. Vg2 helsearbeiderfag legges til Lyngdal og Kvinesdal.

I det videre arbeidet med iverksetting skal det nedsettes et prosjekt med styringsgruppe og flere arbeidsgrupper som ut fra klare mål i et mandat utarbeider løsninger for organisering av den sammenslåtte skolen.

av admin, publisert 17. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer