Anne Margrethe Larsen fra Flekkefjord vant nominasjonskampen i Vest-Agder Venstre i Lyngdal onsdag. Blant 41 delegater på nominasjonsmøtet var det 25 som støttet Anne Margrethe Larsen. 16 støttet Eva Kvelland fra Mandal. Anne Margrethe Larsen er stortingsrepresentant i denne perioden. Før hun ble valgt til Stortinget var hun fylkestingsrepresentant i Vest-Agder.

-Jeg er lettet og glad. Det er en tillitserklæring til meg og det varmer, sa Anne Margrethe Larsen til avisen Agder straks etter at avgjørelsen falt. Hun tror det blir en tøff valgkamp. -Jeg tror faktisk på en ny sentrumregjering. Da jeg ble valgt for fire år siden, var det fordi jeg var opptatt av miljø og sykehusdrift. Vi skal jobbe for at Vest-Agder skal bli det fornybare fylket i landet, sa hun etter nominasjonen.

Vest-Agder Venstres nominasjonsliste:
1. Anne Margrethe Larsen, Flekkefjord
2. Arild E. Berge, Søgne
3. Dag Vige, Kristiansand
4. Solveig Nilsen, Kristiansand
5. Torunn Tjomsland, Lyngdal
6. Stein Inge Dahn, Mandal
7. Eva Kvelland, Mandal
8. Ingvild Thorsvik, Mandal
9. Melinda Kvinlaug, Kvinesdal
10.Reidar Gausdal, Flekkefjord
11.Kathrine Hald, Kristiansand
12.Finn Skuland, Marnardal

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer