FMFS-konferansen arrangeres 15. og 16. januar 2009. Den skal gi deg mer kunnskap om innovasjonskraften i offentlig og privat sektor på Sørlandet. Er vi forberedt på de neste års utfordringer? Har vi nok mennesker og kunnskap? Nye trender i innovasjonskulturen på Sørlandet? Hvordan ser regionen ut fra “utsiden”? Klikk www.fmfs.no …og bli med på årets viktigste møteplass for akademia,næringsliv og offentlig sektor på Sørlandet.

av Macdonald, Cheryl, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer