Gunnar S. Gundersen er Vest-Agder fylkeskommune sin kandidat til den nasjonale frivillighetsprisen. Fredag 5. desember avgjøres det hvem som får den nasjonale prisen. I 2006 vant kandidaten fra Vest-Agder den nasjonale prisen (Omvisergruppa ved Stiftelsen Arkivet). I 2007 var vår kandidat blant de tre som var med i siste runde (Ungdomslaget i Søgne). Direkte på TV2 i God Morgen Norge, vil kulturministeren bekjentgjøre hvem som får årets frivillighetspris.

HKU-leder, Olav Haavorstad, overrakte diplom til Frivillighetskandidat 2008, Gunnar S. Gundersen.
HKU-leder, Olav Haavorstad, overrakte diplom til Frivillighetskandidat 2008, Gunnar S. Gundersen.

Vest-Agder fylkeskommune sin kandidat til frivillighetsprisen 2008 er Gunnar Sigurd Gundersen, (født 1936). Han blir nominert til den nasjonale prisen for sitt engasjement og store aktivitet i ulike foreninger og lag – og initiativ, som alle i Kristiansand legger merke til – og har glede av, det sier Inga Lauvdal ved kulturseksjonen i fylkeskommunen.

Gundersen er blant annet involvert i følgende:

 1. Initiativtaker, arrangør og leder av ”Allsang i Ravnedalen”.
 2. Leder i Håndverkernes Sangforening i 15 år.
 3. Leder i Sørlandets sangerforbund
 4. Leder i oppstarten av Fellesrådet for Sang – og Musikkorganisasjoner (Norsk Musikkråd)
 5. ”Sangen og Musikkens dag” i sentrum
 6. Leder av Kristiansand Hagelag, og initiativtaker til Agder Roseforum
 7. Styremedlem i Folkeakademiet, lokalt og regionalt.
 8. Aktiv med kulturarrangement innenfor Lindrende enhet ved Sørlandet Sykehus

Dette er den kandidaten vi går god for, en verdig kandidat fra Vest-Agder, avslutter Inga Lauvdal som sier det kom inn 6 forslag i år. Noe færre enn tidligere, men med like gode kandidater som tidligere år.

Prisen vil bli delt ut av kulturministeren 5. desember, direkte på TV2 i God Morgen Norge. Vest-Agder har vært mer enn synlig i denne sammenhengen de to siste åra. I 2006 fikk Omvisergruppa på Stiftelsen Arkivet den nasjonale prisen, og i 2007 var Søgne ungdomslag en av tre kandidater som ble presentert direkte på fjernsyn, da kulturministeren åpna konvolutten med navnet på vinneren.

av admin, publisert 3. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer