Torsdag, møter KS kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) til et ekstraordinært konsultasjonsmøte. Bakgrunnen for møtet er krisepakken som regjeringen har varslet i månedsskiftet januar-februar. Et vedlikeholdsfond på 10-15 milliarder kroner er KS’ viktigste innspill til regjeringen. KS-leder Halvdan Skard varsler at KS også vil ta opp et annet stridsspørsmål i møtet. KS krever at staten tar ansvar for å overlevere såkalt øvrige riksveier i god stand til fylkeskommunen. Det trengs minst 10 milliarder i vedlikehold.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stein Inge Dahn
  av jto, 14.03.19

  Vil til livs forurensningen som plastbrøytestikker medfører

  Les mer
 • Åpning Sikkerhetssenter Jon Georg Dale
  av jto, 12.03.19

  Ny sikkerhetshall ved Trafoen i Sørlandsparken åpnet av samferdselsministeren

  Les mer
 • Veiarbeid - Gravemaskin
  av jto, 11.03.19

  Driften av fylkesveiene ble i hovedsak gjennomført som planlagt i 2018

  Les mer