Torsdag, møter KS kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) til et ekstraordinært konsultasjonsmøte. Bakgrunnen for møtet er krisepakken som regjeringen har varslet i månedsskiftet januar-februar. Et vedlikeholdsfond på 10-15 milliarder kroner er KS’ viktigste innspill til regjeringen. KS-leder Halvdan Skard varsler at KS også vil ta opp et annet stridsspørsmål i møtet. KS krever at staten tar ansvar for å overlevere såkalt øvrige riksveier i god stand til fylkeskommunen. Det trengs minst 10 milliarder i vedlikehold.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Samferdselsstatistikk 2018
  av jto, 24.05.19

  Rushtidsavgiften reduserer biltrafikken i Kristiansand

  Les mer
 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer