Det var et stort knippe stolte prisvinnere og stipendmottakere som fikk heder og ære under den tradisjonelle førjulsmiddagen til Fylkestinget denne uken. Det ble delt ut flere kulturstipend, Frivillighetspris, Idrettsstipend, Kulturminnevernpris, Miljøpris 2008, Fylkespris for universell utforming, samt Fylkeskulturpris.


19 mottakere av fylkeskommunale-priser og stipend, samlet under den tradisjonelle førjulsmiddagen til Fylkestinget.
19 mottakere av fylkeskommunale-priser og stipend, samlet under den tradisjonelle førjulsmiddagen til Fylkestinget.Navnene til de 19 er, fra venstre: Ingrid Grøvan (sanger) Kunstnerstipend, Anne Margrethe Håland (friidrettsutøver) Idrettsstipend, Tor Steinar Fromreide, Oskar Nyygaard og Knut Egil Kristiansane (alle Nordsjøfestivalen) Fylkeskulturprisen, Nar Jensen (billedkunstner) arbeidsstipend for kunstnere, Kai Rune Heggland (Elkem aluminium, Farsund) Miljøprisen 2008, Anny Hofseth og Torgunn Lie fra DuViTo-senteret som fikk Fylkespris for universell utforming, Kristin Evensen (billedkunstner)kunstnerstipend, Tore Gjedrem, Annbjørg Lien (musiker)arbeidsstipend for kunstnere, Espen Topland (fra KIA som vant Frivillighetsprisen), Nina Gjedrem som sammen med mannen Tore, vant Kulturminnevernprisen, Anna Berthelsen (utvekslingsstipend for kunstner) fylkesordfører Thore Westermoen. Lars Roger Furnes (billedkunstner, forfatter)og Erik Pirolt (billedkunstner)som begge mottok kunstnerstipend, var ikke tilstedet under utdelingen.

av Macdonald, Cheryl, publisert 18. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer