-Jeg er stolt av å være fylkespolitiker. Det hersker en meget god tone blant politikerne og arbeidet i de mange politiske organene er preget av konstruktivt samarbeid på tvers av partilinjene. Det samme gode samarbeidet eksisterer også med fylkesrådmannen og fylkeskommunens ansatte. Det går bra i fylkeskommunen. Vi oppnår gode resultater både alene og sammen med andre partnere. Jeg vil hevde at samarbeidet med kommunene, regionale statlige virksomheter og andre partnere aldri har vært bedre, sa fylkesordføreren under fylkestingets julemiddag.

-La oss imidlertid ikke bli selvtilfredse. La oss betrakte oss som tjenere. Vi skal som politikere og ansatte tjene befolkningen.

-Hvordan får en ei god jul? Det handler ikke om overflod og velstand. Det handler om å gå inn i vår kulturarv - å gå inn i fellesskapet og budskapet - og konsentrere seg om det i jula. Da får en ei god jul, sa fylkesordfører Thore Westermoen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Terje Damman Og Aleksander Lien Inngår Avtale
  av jto, 02.12.19

  Fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder har inngått avtale

  Les mer
 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer