Vg1-klassene helse og sosial på Vennesla videregående skole tilbyr beboere på Venneslaheimen håndspa og velvære annenhver onsdag. Tilbudet omfatter håndmassasje, klipping og filing av negler og til slutt neglelakk. Beboere som ønsker det kan også få ansiktsbehandling, maske og massasje. Tiltaket er blitt svært godt mottatt og både beboere og ansatte ser frem til at elevene kommer. Tiltaket er i samarbeid med i "Livsglede for eldre prosjektet" i Vennesla.

av admin, publisert 9. desember 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer