Anbudskonkurransene om innredning i Ravneheitunnelen ved Farsund er avlyst, melder bladet Våre veger. Feil i utlysningen har medført at Vegvesenet må utlyse oppdragene på nytt. Nå er det usikkert om tunnelen kan åpnes som planlagt i juni. De aktuelle anbudene omfatter levering og montering av elektotekniske installasjoner og SRO-anlegg. I utlysningene var det uoverensstemmelse mellom annonseteksten og konkurransegrunnlaget. Vegvesenet tar sikte på ny utlysning så fort som mulig.

Ravneheitunnelen er 3,3 km lang og hovedelementet i ny riksveg 465 mellom Hanesund og Sande. Den dårlige standarden på dagens veg mellom Hanesund og Sande er et problem for brukerne av riksveg 465. Vegvesenet håper på å unngå forsinkelser, men prosjektleder Kjell Soltvedt kan, i følge Våre veger, ikke love det.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer