Anbudskonkurransene om innredning i Ravneheitunnelen ved Farsund er avlyst, melder bladet Våre veger. Feil i utlysningen har medført at Vegvesenet må utlyse oppdragene på nytt. Nå er det usikkert om tunnelen kan åpnes som planlagt i juni. De aktuelle anbudene omfatter levering og montering av elektotekniske installasjoner og SRO-anlegg. I utlysningene var det uoverensstemmelse mellom annonseteksten og konkurransegrunnlaget. Vegvesenet tar sikte på ny utlysning så fort som mulig.

Ravneheitunnelen er 3,3 km lang og hovedelementet i ny riksveg 465 mellom Hanesund og Sande. Den dårlige standarden på dagens veg mellom Hanesund og Sande er et problem for brukerne av riksveg 465. Vegvesenet håper på å unngå forsinkelser, men prosjektleder Kjell Soltvedt kan, i følge Våre veger, ikke love det.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer