Helge Sten Thorbjørnsen, som er leder av Vitensenteret Eilert Sundt i Farsund, har sendt invitasjon til fylkeskommunens hovedutvalg for kultur og utdanning om å delta på Eilert Sundtdagene og Nordsjøfestivalen. Arrangementene finner sted fra 26. til 30. august. Dette fellesarrangementet ble første gang gjennomført i fjor. Det var en suksess. Nå ønsker arrangørene en gjentakelse og i tillegg muligens en utvidelse av programmet.

Årets Eilert Sundtdager vil få tematittel: ”Eilert Sundt, Farsund og havet”. Det legges blant annetfarsund opp til foredrag, utstillinger og kulturelle innslag. Elevene på Eilert Sundt videregående skole vil bli involvert i ulike innslag og i utforming av arrangementsdesign. Eilert Sundts betydning for opprettelsen av Redningsselskapet vil også bli markert. Det blir også flere aktiviteter rundt i byen disse spennende augustdagene i Farsund.

av admin, publisert 20. januar 2009 | Skriv ut siden