av Macdonald, Cheryl, publisert 27. januar 2009 | Skriv ut siden

Kouros er en rundt fem meter høy marmorskulptur som skal stå direkte på steinhellene ved hjelp av en stor stålplate. Spiralformen har et ”teknisk” preg, som i følge kunstneren, viser til Campus Grimstads fokus på teknologi. Forholdet mellom skulptur, arkitektur, rom og bevegelser betegnes som hensiktsmessig og godt gjennomtenkt. Den lyse marmorskulpturen med antikke referanser, vil kunne myke opp og skape en spennende kontrast til den moderne funksjonalistiske bygningen.

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer