Friluftsrådet region Mandal (FREM) har nylig gitt ut en turbok med ulike turforslag i regionen. Boken er utarbeidet av daglig leder av FREM, Ole Bertil Madsen. Vest-Agder fylkeskommune har bidratt med økonomisk støtte. I boka finner du forslag til turer i kommunene Mandal. Lindesnes, Audnedal, Åseral og Marnardal.

Friluftsrådet ønsker med boka å inspirere flere til å dra på tur – uansett vær og årstid. Gjennom boka får du muligheten til å bli kjent på nye steder, lære om natur og få et innblikk i områdenes kulturhistorie. Turboka gir en kort beskrivelse av de forskjellige turområdene, hvordan du kommer deg dit og en konkret turbeskrivelse. Til hvert område finnes det også kart med nyttig informasjon, samt fotografier. Boka som koster kr 180 kan foreløpig kjøpes i bokhandler i Mandal og på turistkontoret i Mandal.

av Folkestad, Torill, publisert 13. januar 2009 | Skriv ut siden