24. og 25. april vil Vg3 ved Sirdal videregående skole arrangere Tour de Sirdal for andre gang. Tour de Sirdal er et sykkelritt for alle aldersgrupper. Det vil hovedsakelig foregå på Tonstad i Sirdal. Det blir arrangert barneritt, trimritt og ritt for de aktive. Elevene bak arrangementet melder at planleggingen er allerede i gang for fullt. Arrangementet i fjor ble en stor suksess og fikk mye medieomtale. I tillegg til sykkelrittene så vil det bli et show for både barn og voksne.

Elevgruppen på Sirdal videregående skole som arrangerte tidenes første sykkelritthelg i Sirdal i fjor oppnådd knallsuksess. ”Sykkelritt-arrangør-debutant-elevane ved Sirdal videregående skole samla Sirdal til eitt sykkelrike den siste helga i Ibsen-månaden. Gratulerer! Det var storarta det desse Sirdal videregående skole-elevane fekk til. Utruleg bra, var gjennomgangsmelodien til tilskodarane. Få, om ingen, klikk hjå arrangørdebutantane. Det må kunne føre til toppkarakter for prosjektoppgåva, skrevavisen Sirdølen.

Sirdølen skrev videre at det aldri hadde skjedd før, at så mange folk i alle aldre hadde tatt sykkel fatt i Sirdal. Og aldri før hadde så mange barn trimmet samtidig på to hjul. Totalt deltok 215 personer i "Tour de Sirdal".

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. januar 2009 | Skriv ut siden