Fjoråret var et spesielt godt år for Vest-Agder-museet Lista. Det har aldri før hatt så mange besøkende. Hele 6737 personer var innom museets avdelinger. Det tilsvarer en økning på vel 45 prosent. -Jeg er kjempefornøyd. Det viser at vi lykkes med noe her ute. Selv om vi er veldig få ansatte så er aktivitetsnivået høyt og det øker fra år til år, uttaler avdelingsleder Inge Eikeland til Farsunds Avis. Han håper trenden vil fortsette i årene fremover og spesielt i år når de nye utstillings- og museumslokalene åpnes på Nordberg fort.

av admin, publisert 21. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer