I løpet av 2008 er det registrert til sammen 2.786.050 passeringer i bomstasjonene på Kvinesheia på E 39 og på riksvei 43 mellom Lyngdal og Farsund. Det er over 130.000 flere passeringer enn året før. Det innebærer en samlet vekst på nærmere fem prosent. Den årlige veksten er fortsatt høyere enn de to prosentene Statens vegvesen har ført opp i sine prognoser. -Veksten første halvår var meget bra, men i sommer og utover høsten flatet det ut. Det er tydelig at også transportnæringen merker virkningene av finanskrisen, sier daglig leder Gunnar Haddeland i Lister bompengeselskap til Farsunds Avis.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer