Karoline Birkeland er tatt ut til å reperesentere Norge i europeiske ungdoms-OL i Slask Beskidy, Polen.Uttaket er gjort på bakgrunn av resultatene i Statkraft Cup på Dombås og Brumund.Europeiske ungdoms-OL går av stabelen 14.-21.februar.NSSF har utpekt Thomas Åbø som leder.  Thomas er lærer/trener ved Sirdal vgs, og Karoline får dermed med seg en hun kjenner når hun skal prestere i ukjente omgivelser.Vi er veldig stolte over Karoline, og håper hun lærer masse gjennom denne erfaringen.

av Haugen, Anita Heiaas, publisert 23. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer