Karoline Birkeland er tatt ut til å reperesentere Norge i europeiske ungdoms-OL i Slask Beskidy, Polen.Uttaket er gjort på bakgrunn av resultatene i Statkraft Cup på Dombås og Brumund.Europeiske ungdoms-OL går av stabelen 14.-21.februar.NSSF har utpekt Thomas Åbø som leder.  Thomas er lærer/trener ved Sirdal vgs, og Karoline får dermed med seg en hun kjenner når hun skal prestere i ukjente omgivelser.Vi er veldig stolte over Karoline, og håper hun lærer masse gjennom denne erfaringen.

av Haugen, Anita Heiaas, publisert 23. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer