Mandal videregående skole startet for to år siden opp et prosjekt hvor de ansatte kan få delta på ulike fysiske aktiviteter. Hele 35 ansatte benytter seg av tilbudene innen blant annet trim til musikk, spinning, svømming og ballspill. Hver uke på ettermiddagstid er det full aktivitet. Noen av de 35 deltar i flere aktiviteter hver uke. De aktive ønsker gjerne å få med enda flere. Trivsel og glede står i sentrum på aktivitetene. Det hele er veldig sosialt og den fysiske formen blir bedre. Det sies at humøret også blir bedre.

Hver tirsdag samles en sprek damegjeng til trim til musikk. Gjengen har vokst. Nå er det rundt 12IMG_1104 deltakere hver gang. Når ballspillgruppen samles på onsdager spilles det stort sett innebandy. En gruppe driver spinning hver onsdag på Mandal Treningssenter. De ønsker gjerne å bli flere. Noen spreke mannlige ansatte trener styrke samme sted hver onsdag. I tillegg er det en del som svømmer hver torsdag ettermiddag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. januar 2009 | Skriv ut siden