Fra studieåret 2009-2010 vil det være mulig å få universitetsutdanning i Sirdal. Et samarbeid mellom Universitetet i Agder, Hovden vgs og Sirdal vgs har resultert i at det allerede fra høsten kan startes et desentralisert utdanningstilbud, der en kan ta grunnfag idrett over 2 år.Studiet er spesielt tilrettelagt for de som ønsker å kombinere utdanning med idrettssatsing, men kan også passe for andre som vil kombinere utdanning med f.eks arbeid.

av Haugen, Anita Heiaas, publisert 26. januar 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer